Bosch Car Service Nieuwenhuijsen

Over Bosch Car Service Nieuwenhuijsen

Een klant van Bosch Car Service Nieuwenhuijsen in Houten is een klant die exact weet wat hij wil. Namelijk een gerespecteerd autobedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn onderdeel van het Bosch Car Service-netwerk en daardoor beschikken wij over de juiste kennis en apparatuur. In onze ruime werkplaats verzorgen wij de reparatie, onderhoud en APK-keuring van uw auto. Heeft u last van storingen of speciale wensen? Geen probleem. Kom gerust eens bij ons langs en ervaar wat Nieuwenhuijsen voor u persoonlijk kan betekenen.

Alles onder één dak voor uw gemak

 

Bij Bosch Car Service Nieuwenhuijsen doen we alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Fabrieksgarantie

 

Bij Bosch Car Service Nieuwenhuijsen behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie officieel geldig blijft. Wij lichten hier verder toe waarom fabrieksgarantie bij ons een zekerheid is.

Geen onverwachte kosten

 

Wij stemmen altijd vooraf de kosten met u af. Indien de kosten hoger uitvallen, stellen wij u hier op tijd van op de hoogte. Eén ding weet u hierdoor zeker: bij Bosch Car Service Nieuwenhuijsen komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

BOVAG-gecertificeerd

 

Het BOVAG-lidmaatschap bewijst dat wij voor kwaliteit staan. Bosch Car Service Nieuwenhuijsen is BOVAG-gecertificeerd en daarmee in het bezit van een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Het BOVAG kennis- en adviescentrum biedt ons netwerk professionele ondersteuning. U vindt hier meer informatie over vakkundigheid van BOVAG.

Erkend Duurzaam

 

Alle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat wij niet enkel gericht zijn op het milieu, maar ook op open en eerlijke lange termijnrelaties; met u!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen